Påminnelse om årsstämma

Image

ONS, 14 SEPTEMBER 2022 11:00 CET.

Den 28 september kl 13.00 är det årsstämma i Inuheat Group AB (publ). Vi vill bara påminna om att sista dag för anmälan är den 23 september så glöm inte att anmäla er. Det finns möjlighet att delta via Teams (meddela om ni vill delta via Teams i er anmälan). Teamslänk skickas ut efter anmälningstiden till anmälda deltagare.

Vi ser framemot att få välkomna er och visa upp våra nya lokaler i Västra Frölunda! Det kommer också ges möjlighet att titta och känna på våra produkter såklart.

För er vars aktier är förvaltarregistrerade påminner vi också om att be er bank att direktregistrera era aktier så ni har rätt att rösta på stämman. Detta måste vara gjort före avstämningsdagen som är den 20 september.

Länk till kallelse:

https://inuheatgroup.se/kallelse-till-arsstamma-i-inuheat-group-ab-publ/

Välkomna!

För vidare information vänligen kontakta:

Tobias Palmgren, 070-912 09 06Inuheat Group AB (publ)

Inuheat utvecklar, producerar och säljer värmesystemet Inuheat Wearable Heating Platform (”IWHP”), till producenter och distributörer i konfektionsindustrin med målsättningen att etablera ett värmesystem som tillför premiumvärde till produkter. Bolaget har bred erfarenhet av produktutveckling vilket har resulterat i en vetenskap som möjliggör användning av tunna material för att förse användare med värme.